The Plus Quilt accomplished

Ugyanaz a takaró, ugyanakkor fotózva, de többféle beállítást kipróbálva. Hol a hátunk mögül sütött a nap, hol elölről, más képen meg éppen a felhők közé bújt, aztán volt, hogy a szél kezdett el fújni. Mostanában nagyon változékony az idő nálunk, néhány jól sikerült képet azért tudtunk készíteni.

Ta-dah!

Here are the photos of the quilt. They were taken at the same time but we tried several different positions, once the sun was shining, the next time hiding behind clouds.

Enjoy!

201408 239 201408 233 201408 236 201408 238

Érdekes, hogy a fényviszonyok mennyire meg tudják változtatni a takaró színét a képeken. Talán az első adja vissza leginkább az eredeti színeket…vagy az utolsó. Hát már én sem tudom pontosan. Az biztos, hgy a két sötétebb képen a valósnál sötétebbek lettek a színek. Nem tudtam választani a képek közül, ezért megmutatom mindegyiket.

Really interesting how the light conditions are able to change the colours of a quilt in a photo. I think the first one reflects the real colours the most….Or the last one? Uh, even I don’t know. Only sure that the two darker ones are a bit darker…than in real life. It was difficult to choose from the photos that’s why I show all four of them.

Advertisements

5 thoughts on “The Plus Quilt accomplished

  1. Pingback: Takarók és apróságok karácsonyra / Quilts and more for Christmas | Nora's Quilt Blog

  2. Pingback: Blue Plus Quilt II. | Nora's Quilt Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s