Újabb négy horgolt nagyi négyzet az Óriástakaróhoz / Another four granny squares for the Giant Crochet Blanket

Még májusban horgoltam újabb négy nagyi négyzetet az Óriástakaróhoz, amelyet augusztus 29-én Csakberényben fogunk összeállítani. Reményeim szerint én is ott leszek majd, ha addig nem jön közbe valami.
Eddig összesen több mint 4000 darab horgolt és kötött négyzet jött össze sok száz hölgy és lány munkája eredményeképpen. Ha jól tudom egy férfi tagja is van a csoportnak 🙂 és milyen szépen horgol!

These are four more crocheted granny squares I made for the Giant Crochet Blanket that serves a good purpose. All the ladies and girls who are working on this project have been making over 4000 pieces of 20” granny squares so far, and the deadline of making blocks is 29th of August. Over 4000 squares means that over 650 children are going to receive their blankets. Wow, this is a big number!

201506 028 Szóval nagyon jól halad a kezdeményezés. Én most készítettem el a 30. négyzetemet, amennyit magamnak titkosan megfogalmaztam mint célt. Lehet, hogy még fogok néhányat készíteni, az már csak ráadás lesz részemről, de lehet, hogy ennyinél abba is hagyom, mert egyre kevesebb időm van erre. Az iskolának is hamarosan vége, a nyár mozgalmas lesz három gyerekkel, már most gyűjtöm az ötleteket, hogy mit fogunk együtt csinálni. A nyár nagy részét itthon töltjük majd, valamiféle kis napirendet is igyekszem összeállítani, remélem nekik is tetszeni fog a dolog. Amit már most tudok, hogy mindenkinek lesz ebéd utáni csendes pihenő, amíg Bogi alszik 🙂 . A másik biztos pont, hogy együtt fogunk sütni, főzni, kis kötényeket is varrok majd nekik.

I crocheted 30 pieces so far. That was my secret number I told myself back in January. I reached my goal so I am happy. Maybe I will make some later, but I don’t know yet.

201506 027

Advertisements

2 thoughts on “Újabb négy horgolt nagyi négyzet az Óriástakaróhoz / Another four granny squares for the Giant Crochet Blanket

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s